Ons veld

De ACS vanuit de lucht

Het vliegveld van de Aero Club Salland ligt tussen de steden Dalfsen, Ommen en Raalte, vlakbij het dorp Lemelerveld. Het vliegveld ligt ten westen van de Lemelerberg en ten zuiden van het Rechterse bos. Vanuit de lucht is het veld goed te herkennen aan het gasstation ten noorden van het veld, de houtzagerij in het bos, ook ten noorden van het veld en de twee meertjes ten zuiden van het veld (ook nog ten zuiden van Lemelerveld).

Heb je Google Earth op je computer staan, dan kun je het Google Earth configuratiebestand downloaden voor een virtuele rondvlucht boven ons veld.

De Aero Club Salland is ook met de auto eenvoudig te vinden. Kijk bij route voor een gedetailleerde beschrijving hoe je naar ons moet toe rijden.

Vliegveldgegevens

Coördinaten N52°28'04" E006°19'58"