Toegankelijkheid

Tekengrootte

De tekengrootte van deze website is aan te passen in uw browser. Meestal door CTRL in te drukken en tegelijkertijd te scrollen met uw muiswiel. Ook kan via Beeld > Tekengrootte de grootte aangepast worden.

Stijl & contrast

Deze site kan in verschillende stijlen weergegeven worden.

Links

Alle links op deze site worden standaard in hetzelfde venster geopend. Achter de links van andere websites (zoals hier) verschijnt een pijltje. Als bezoeker kunt u zelf kiezen hoe u deze link opent; in het huidige venster, in een nieuw venster, in een nieuw tabblad, op de achtergrond, et cetera. Hoe dit werkt, verschilt per browser.

De meeste browsers openen pagina's op de achtergrond door CTRL en/of SHIFT te gebruiken. Ook kan hiervoor meestal de middelste muisknop gebruikt worden.

Dit gedrag is te veranderen bij de instellingen van deze site.

Links naar downloadbare documenten, zoals PDF-, Word-, Excel- en gecomprimeerde bestanden, openen wel in een nieuw venster.

Sneltoetsen

1 Homepage
2 Sitemap
3 Het laatste nieuws
7 De contactpagina
8 Het ledennet
9 De bovenkant van de pagina
0 Deze pagina

Hoe gebruik ik sneltoetsen?

Internet Explorer 5+ (PC) ALT + nummer, loslaten, dan ENTER
Netscape 8 (PC) ALT + nummer