Losse kabels

De Aero Club Salland vliegt gedurende het zweefvliegseizoen, van half april tot half september, zeven dagen in de week. Ben je geen lid van de Aero Club Salland, maar wil je toch een kabeltje komen pakken op die mooie thermische dag die je echt niet kunt laten schieten? Dan ben je op een doordeweekse dag van harte welkom op Salland.

De Aero Club Salland stelt de volgende eisen aan gastvliegers:

Bel de Aero Club Salland de avond voor je langs wilt komen om te bespreken of er voldoende ruimte is. Je bent van harte welkom om de avond voor je komt vliegen al te komen en te overnachten op onze camping.