Vernieuwde website ACS

De laatste maanden is de website van de ACS door enkele leden weer eens flink onder handen genomen en het resultaat mag er dan ook zijn! Zweefvlieg.net heet tegenwoordig (ook) aeroclubsalland.nl en heeft nu een mooie nieuwe 'look and feel' gekregen en tevens een eenvoudige menustructuur hetgeen de toegankelijkheid en leesbaarheid nog beter maakt.

Niet alleen het uiterlijk is aangepast. Er wordt nu ook gebruik gemaakt van een ander systeem waarmee de inhoud wordt beheerd. Dit systeem, het QMS van Qontent, maakt het zeer eenvoudig om de site te onderhouden of om nieuwsberichtjes, foto's, verhalen toe te voegen, zonder dat je kennis hoeft te hebben van computers.

Onze site is nu echt een mooie afspiegeling van onze sport en van onze vereniging: stoer, mooi, uitnodigend. Nog even en de pagina's van aeroclubsalland.nl zal ook hoog in allerlei googlezoekacties komen, zodat mensen snel onze club kunnen vinden, eerst digitaal en daarna natuurlijk in het echt...