iFly 2020

Ook voor 2020 doet de Aero Club Salland weer mee met de iFly regeling.

Geef je loopbaan in de luchtvaart een vliegende start!

Komt je eindexamen in zicht? Denk je na over een opleiding waarmee je in de luchtvaart kunt werken, bijvoorbeeld als verkeersleider, technicus of misschien wel piloot? Dan kun je nu al uit de startblokken! Maak gebruik van de vernieuwde iFly! 2.0-regeling van de pilotenopleiding EPST (European Pilot Selection and Training) en de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart). Die regeling geeft scholieren en studenten van 14 t/m 24 jaar de kans om te leren zweefvliegen voor ongeveer de helft van de normale prijs.

Leer zweefvliegen voor de helft van het geld

De iFly-regeling geeft je een vliegende én voordelige start naar een carrière in de burgerluchtvaart. Deelnemers kunnen binnen deze 2-jarige regeling bovendien al een heel eind op weg zijn naar een brevet. En dat betekent een solide basis voor een vliegloopbaan.

Meld je nu aan!

Ook Aero Club Salland in Lemelerveld doet mee met iFly. Voldoe je aan de voorwaarden? Vul dan vandaag nog onderstaand formulier in om je aan te melden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang! Op www.aeroclubsalland.nl vind je meer informatie, over de iFly-regeling én over zweefvliegen bij de gezelligste en grootste zweefvliegclub van Nederland.

Aanmelden voor de iFly regeling

Sponsor van Aero Club Salland: YourPress Media