We vliegen weer!

Het seizoen 2020 is vanwege de Corono crisis behoorlijk anders verlopen dan in voorgaande jaren. Maar gelukkig is het sinds vorige week weer toegestaan om te vliegen.

Corona beperkingen

Het mantra blijft: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte, was vaak je handen en blijf zoveel mogelijk thuis. Ondanks deze beperkingen zijn buitensporten als zweefvliegen weer toegestaan.

Vliegen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden om te komen vliegen. Uiteraard doen we dit met de grootst mogelijke voorzichtigheid en met het in acht nemen van de RIVM richtlijnen.

De Aero Club Salland heeft middelen beschikbaar op de startplaats om besmettingen te voorkomen. Na iedere vlucht wordt het vliegtuig schoongemaakt en is men verplicht om de handen te wassen.