ACS uit de startblokken voor OLC 2007

Na een trage start is de ACS nu weer volop in de race voor de OLC competitie van 2007.

Nu het vliegseizoen 2007 is losgebarsten doen de overlandvliegers van de Aero Club Salland uiteraard ook weer hun uiterste best om het schitterende resultaat in de OLC van 2006 te evenaren. Of zelfs te verbeteren.

OLC staat voor "OnLine Contest". Het is een breed opgezette, vriendschappelijke wedstrijd tussen zweefvliegers van allerlei landen.

Kijk op de site van de OLC om de vorderingen van de ACS te volgen in vergelijking met andere Nederlandse zweefvliegclubs.

Op het moment van schrijven staat de ACS met 25 overland vluchten met een totaal van bijna 4000 km, op een 6e plaats. Hopelijk brengt de Salland Overlanddag die voor het komende weekend gepland staat hier verbetering in!

Update: (30-4-2007) de Salland Overland Dag '07 heeft het gewenste resultaat gehad. De ACS staat inmiddels op een 3e plaats met een totaal van meer dan 6500 overland kilometers!