ACS in de Stentor

De Stentor, het regionale dagblad van Zwolle en omgeving, heeft woensdag 16 mei een artikel gepubliceerd over twee leden van de Aero Club Salland die betrokken zijn bij de organisatie van de Nederlands kampioenschappen zweefvliegen. Hieronder vind je een deel van het bericht, geschreven door Rudy Brouwer.

16 MEI 2007 - LEMELERVELD - Als speelse vliegers schieten de kisten van Aero Club Salland (ACS) één voor één de lucht in. De clubleden Martin van Ommen en Steven Lanting liggen als kwajongens met een strootje in het gras. Het ‘oplieren’ van de zweefvliegtuigen blijft de vrienden fascineren. Zíj weten hoe het voelt: de acceleratie is enorm. Na een paar tellen zit je - ook bij heldere hemel - gegarandeerd met je hoofd in de wolken.

Lees ook het volledige krantenartikel over "Ook bij helder weer met hoofd in de wolken"