Theoriecursus begonnen

Afgelopen zondag is de theoriecursus van start gegaan met een les in aerodynamica en een les in meteorologie. Een flink aantal leden volgen deze lessen, zodat ze volgend jaar misschien wel hun praktijkexamen kunnen gaan doen!

Naast aerodynamica en meteorologie staan er ook nog lessen in constructie, instrumenten, voorschriften en navigatie op het programma. Al deze lessen worden gegeven door instructeurs van de Aero Club Salland, die in heldere taal de examenstof uitleggen. Binnenkort weten alle cursisten dus alles over lift, bewolking, borgingsmethoden, hoogtemeters, luchtruimtestructuur en luchtvaartkaarten.

Het theorie-examen staat momenteel gepland voor zaterdag 24 februari 2007. Eventuele mondelingen zullen op zondag 11 maart 2007 worden afgenomen.

Sponsor van Aero Club Salland: YourPress Media