Herfstkamp op de ACS

Het vliegseizoen van 2007 zit er bijna op, maar niet nadat er bij de Aero Club Salland weer een mooi herfstkamp gehouden is! Van woensdag 17 oktober tot en met woensdag 24 oktober zullen de leden van de ACS genieten van de laatste mooie vliegdagen van 2007.

Net als vorig jaar zal de nadruk ook dit jaar weer liggen op veilig (leren) zweefvliegen en vooral veel gezelligheid. Ook dit jaar zullen deze laatste vliegdagen gebruikt worden om nog enkele prestaties neer te zetten: solo, nieuw vliegtuigtype of misschien wel zweefvliegbewijs!

Hiernaast zullen de leden hun kookkunsten gaan tonen aan elkaar. Zo hebben bijvoorbeeld de jeugdleden al toegezegd voor iedereen lasagne te gaan maken. Ook zal er al wat begonnen worden aan het winteronderhoud aan vloot, rollend materieel en gebouwen. Het belooft dus een druk weekje te worden!