Nieuwe mogelijkheden bij de ACS!

Met het vliegseizoen van 2008 op de deurmat heeft Aero Club Salland haar aanbod aangepast: nu kan je bij de ACS nog makkelijker leren vliegen hoe het jou uitkomt! Iedereen is druk, drukker, drukst, maar toch willen velen kunnen genieten van het zweefvliegen. Voor deze groep heeft de ACS de mogelijkheid geschapen om flexibel, wanneer het jou uitkomt, langs te komen voor je vlieglessen.

Aspirant-lidmaatschap

Al lange tijd is het bij de Aero Club Salland mogelijk om als aspirant-lid de beginselen van het zweefvliegen te leren. In één of twee weken maak je dan 15 of zelfs 30 starts waarin je bochten en rechtuit leert vliegen, evenals starten en zelfs landen.

Ook is het al een tijdje mogelijk om de echt allereerste beginselen op onze motorzwever te leren. In deze eerste 3 uur motorzweven leer je dan voornamelijk bochtjes en rechtuit, waarna op het zweefvliegtuig snel door gegaan kan worden met de starts en landingen. Op deze manier leren zweefvliegen gaat doorgaans sneller omdat heel intensief de basis wordt aangeleerd.

Flexibel vliegen wanneer het jou uitkomt!

Nieuw in het aanbod bij Aero Club Salland is de tien-dagenkaart, waarmee je ook 30 vluchten kan maken maar dan op verspreid door het jaar op die doordeweekse dagen dat het jou uitkomt! Natuurlijk moet dit even goed gepland worden, maar de ACS werkt graag mee om jou te leren zweefvliegen op die dagen dat jij kan, zonder dat dit direct impact heeft op de rest van je drukke bestaan.

Kijk voor meer informatie over onze vlieglessen eens op