Geslaagde burendag

Onder het mom "een goede buur is beter dan een verre vriend" heeft de Aero Club Salland op 6 september de omliggende buren van het vliegveld eens uitgenodigd om de buurt eens van boven te bekijken. Onder het genot van een kopje koffie en borreltje met wat hapjes kon er tevens even wat bijgepraat worden.

Het vliegveld van de ACS heeft heel veel buren en met een opkomst van bijna 100 personen kan ook wel gezegd worden dat ze er bijna allemaal waren. Velen hebben nog even het eigen huis, of juist het gras bij de buren, van boven kunnen bekijken. Een enkeling die op tijd thuis moest zijn om te melken zal binnenkort nog even langs komen voor zijn of haar vluchtje.

Even wachten voordat het eigen huis van boven bekeken kan worden