ACS tweede in OLC 2008

Waar de ACS vorig jaar nog genoegen moest nemen met een 3e plek in het club klassement van Nederland op de On Line Contest, zijn we er dit jaar in geslaagd de 2e plaats te behalen!

Spannende strijd

OLC

Vooral in de eindspurt van dit thermisch zéér geslaagde seizoen, werd het erg spannend toen onze buren uit Hoogeveen ons voorbij dreigden te gaan, en hier zelfs enkele weken in slaagden! Door dagen zoals ook vermeld in dit nieuwsbericht wist de ACS de 2e plaats weer te veroveren en te consolideren. Het uiteindelijke kleine punten verschil tussen de nummers 2 en 3 laat echter zien dat dit een nek aan nek race is geweest!

Nederlandse Zweefvliegdag 2008

Ook individueel heeft de ACS successen geboekt, met een 3e plaats in de 15 meter klasse, drie vliegers in de top 10 van de tweezitter klasse en maar liefst vier vliegers in de top 10 van de club klasse. De uitreiking van de OLC prijzen zal plaatsvinden op de Nederlandse Zweefvliegdag 2008.

Op deze pagina staan een aantal links naar de uitslagen in de diverse klasses voor 2008.