Verbouwing bij de ACS gereed

De afgelopen weken is er flink ver/herbouwd op de Aero Club Salland en wel aan de toiletten in ons clubgebouw. Deze waren na meer dan dertig jaar wel eens toe aan een opknapbeurt en dat is dan ook grondig gebeurd! Het was even onhandig, geen bruikbaar sanitair, maar inmiddels zijn er nieuwe tegeltjes, toiletten, wasbakken en zelfs een douche!

Het grootste deel van deze verbouwing is gedaan door de firma Te Kiefte, vooral het verleggen van de leidingen en afvoer, het bouwen van de douchecel, het tegelwerk en de afmontage, maar de ACSers zelf hebben ook het nodige bloed, zweet en tranen moeten investeren. De hele sloop vooraf was een mooi klusje voor ons zelf en aan het einde viel er nog heel wat te schilderen.

Het werk is helaas nog niet helemaal klaar... Het lastigste klusje van deze verbouwing moet namelijk nog: het opruimen. Na al het gehak, gezaag en geschilder is er overal stof en verf en dat moet nu dus zo snel mogelijk weg, zodat we begin maart ook echt klaar zijn voor het ontvangen van onze gasten!