Derde plek voor de ACS in de OLC

Het vliegseizoen zit er weer op en de OLC-stand (OnLine Contest) is nu dus opgemaakt. De Aero Club Salland heeft het afgelopen jaar flink haar best gedaan met het overlandvliegen, hetgeen terug te vinden is als een derde plek in de vereningsklasse met motor! In de verenigingsklasse zonder motor is de ACS zelfs tweede geworden!

De individuele leden hebben hiernaast ook zeer goed gepresteerd. Martin Bierhuizen heeft bijvoorbeeld de 15-meter klasse gewonnen en Martin van Ommen is eerste geworden in de tweezitterklasse zonder motor! Henry van Ommen deed het maar ietsje minder goed dan zoonlief: hij werd derde in deze klasse. Hans Boxem heeft dit jaar de derde plek in de clubklasse zonder motor gehaald. Robert de Muynck mag zich de winnaar noemen van de tweezitterklasse met motor, direct gevolgd door Mark van Welsen.

Op de komende Nationale Zweefvliegdag (zaterdag 16 december) zullen al deze ACS-leden hun beker in ontvangst mogen nemen. Hier alvast een welgemeend van harte!