Zweefvliegtuig in de MultiMate

Vrijdagavond 20 april, in de MultiMate in Lemelerveld staat precies in het midden van deze bouwmarkt een "Junior". Maar waarom? Is het aanbod van de bouwmarkt nu zo uitgebreid dat er zelfs een zweefvliegtuig te koop is?

Het blijkt om een promotieactie te gaan van de MultiMate en de Aero Club Salland. Nu het mooie (zweefvlieg)weer er aan komt, wordt het tijd om de aandacht te vestigen op het nieuwe tuinseizoen en dus op alle nieuwe tuinproducten. De MultiMate heeft deze avond al haar VIP-klanten uitgenodigd om het nieuwe productaanbod te bekijken en onder deze klanten worden zelfs vier rondvluchten boven Lemelerveld verloot, welke verzorgd zullen worden door de Aero Club Salland.

De MultiMate en de ACS waren blij verrast door de grote opkomst! Niet alleen zijn er de nodige grasmaaiers en aanverwante artikelen over de toonbank gegaan, maar ook hadden vele klanten bijzonder veel aandacht voor het zweefvliegen. Een groot aantal heeft zelfs aangegeven op korte termijn eens langs te komen op het vliegveld om eens een introductiestart te maken en sommigen hadden het zelfs over lid worden!