Open Dag 2013

De Aero Club Salland organiseert een open dag op 6 april a.s. tussen 11.00 en 17.00 uur.

Altijd al eens willen weten over het reilen en zeilen op een zweefvliegclub? Grijp dan deze kans om eens een kijkje te komen nemen in de keuken van Aero Club Salland!

Programma

Het programma van deze open dag is als volgt: om 11.00, 13.00 en 15.00 uur is er een korte introductie voor de gasten in de vorm van een briefing, waarin weer- en vliegomstandigheden worden uitgelegd. Daarna volgen rondleidingen langs werkplaats, lier, simulator en veld onder begeleiding van ACS leden die uitleg geven en vragen kunnen beantwoorden.

De toegang is gratis!

Gedurende de dag wordt doorlopend een film vertoond van de ACS, gemaakt door film- en videoclub Heino.

Tevens zal er de mogelijkheid zijn om te 'oefenen' op de simulator (let op: de capaciteit is beperkt).

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een cursus onder het genot van een kopje koffie (of iets sterkers) in ons clubhuis.