Nationale Junioren Wedstrijd 2014

De Nationale Junioren Wedstrijd is een kweekvijver voor aanstormend wedstrijdtalent en wordt dit jaar al voor de 43e keer gehouden.

Bij deze wedstrijd, die dit jaar van zaterdag 2 t/m zaterdag 9 augustus plaatsvindt op vliegveld Venlo, staat het leerelement centraal. Met de hulp van ‘scouts’, meestal ervaren wedstrijdvliegers uit de kernploeg, leer je alle belangrijke aspecten van het wedstrijdvliegen kennen. Denk aan bijvoorbeeld vluchtvoorbereiding, het correct ronden van keerpunten, het plannen van een goede route of het maken van een goede final glide. Vliegveiligheid staat hierbij altijd voorop.

Deelnemer Aero Club Salland

Net als in vele voorgaande edities heeft ook dit jaar een lid van de Aero Club Salland zich ingeschreven voor deelname aan deze wedstrijd. De voortgang van de wedstrijd zal via Soaring Spot van dag tot dag te volgen zijn. De wedstrijd zal ook live te volgen zijn via http://www.livetrack24.com/events/NJW2014. We wensen Martijn alle succes!