Vechtdal Marketing

De ACS is lid van Vechtdal Marketing en is onlangs op een bijeenkomst geweest waar alle recreatieondernemers uit het Vechtdal waren uitgenodigd. Ook wij als ACS hebben promotie gemaakt voor het zweefvliegen bij ons.

De Aero Club Salland heeft op de informatie avond van Vechtdal Marketing alle aanwezige ondernemers uitgenodigd in Maart of April een vluchtje met ons te maken.

Wij willen graag bereiken dat alle recreatieondernemers bij hun gasten de mogelijkheid aanreiken om een vluchtje bij de ACS te maken. En alleen door ze mee te laten vliegen kunnen zij immers een goed onderbouwd advies geven aan de klanten die bij hun vakantie komen vieren om ook eens een kennismakingsvlucht te komen maken.