Uitslag prijsvraag

De Aero Club Salland heeft onlangs deelgenomen aan de vakantiebeurs in Hardenberg. We hadden daar een ludieke actie bedacht waarbij het gewicht van een opgehangen zweefvliegtuig geraden kon worden. Uit de vele reacties zijn nu de twee prijswinnaars bekend. Zij gaan binnenkort een introductievlucht maken bij de Aero Club Salland.

Het zweefvliegtuig op de beurs, onze Junior PH-1309, weegt volgens het laatste weegrapport 234,2 kg. Niemand heeft het exacte gewicht geraden, maar winnaars Luca Kraak en Henk Klifman zaten er het dichtste bij. Luca zat er slechts 800 gram naast, en Henk kwam ook heel dicht in de buurt met slechts 1.8 kg verschil.

Alle ruim honderd deelnemers krijgen nog bericht in de email met een leuke aanbieding om ook te komen vliegen.

Beide winnaars gefeliciteerd!