Rabobank Clubkas Campagne

Wat houdt de campagne in? In de Rabobank Clubkas Campagne beslissen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek over de verdeling van onze sponsor- en donatiegelden. Tijdens de campagneperiode mogen leden van onze bank hun stem uitbrengen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. De waarde van een stem wordt achteraf bepaald, op basis van het totaal uitgebrachte stemmen. Meer stemmen betekent meer geld voor de vereniging of stichting.

Voor 2016 stelt de Rabobank Vaart en Vechtstreek € 110.000,- beschikbaar.

Ook de Aero Club Salland doet mee aan deze actie! Wij willen onze opleiding verbeteren, en kunnen daarvoor nog wel versterking van onze clubkas gebruiken.

Ieder Rabobank lid krijgt per post vijf stemmen. Er mogen maximaal twee stemmen op dezelfde club uitgebracht worden.
Dus naast de eigen sportclub kunnen nog 3 stemmen gegeven worden aan andere clubs, zoals bijvoorbeeld de Aero Club Salland.

Draagt u het zweefvliegen een warm hart toe, en steunt u ons doel, stem dan op ons!