Open Dag 2016

De Aero Club Salland heeft weer een Open Dag, op 7 Mei a.s. bent U welkom tussen 10:30 en 17:00 uur.

Ook dit jaar organiseert de Aero Club Salland weer een Open Dag om het publiek kennis te laten maken met onze mooie hobby. Tijdens de Open Dag kunt U een kijkje komen nemen in de keuken en zelf ontdekken hoe het er aan toe gaat op een van de grootste zweefvliegclubs van Nederland.

De toegang is gratis!

Programma

Gedurende de Open Dag is er normaal vliegbedrijf, maar uiteraard zijn we dan ingesteld op het rondvliegen van de gasten. Naast de introductie vluchten waarbij U samen met een ervaren zweefvlieger op een van onze tweezitters of de motorzwever, de wereld eens van "boven" kunt bekijken, kunt U een kijkje nemen in de werkplaats, de hangaar, onze ruime kantine en misschien een "startje" maken op onze zweefvliegsimulator (capaciteit is beperkt).

Bij alle programma punten zijn leden van de Aero Club Salland aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Uiteraard is er ook nu weer de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een cursus onder het genot van een kopje koffie (of iets sterkers) in ons clubhuis.