Overijssel vreest overlast luchthaven Lelystad

Overijssel is in actie gekomen tegen de voorgenomen aanvliegroutes van vliegveld Lelystad

Lees er alles over in het volgende artikel Overijssel vreest overlast luchthaven Lelystad

Actiegroep Hoog Overijssel is opgericht om zich teweer te stellen tegen de huidige plannen voor de aanvliegroutes van vliegveld Lelystad. Deze aanvliegroutes zijn vastgesteld zonder daarin de provincie Overijssel voldoende te informeren over de gevolgen van deze routes.

Ook de Aero Club Salland zit hierdoor in zwaar weer, want, mochten deze plannen onveranderd doorgang vinden, dan is zweefvliegen vanaf ons huidige veld vrijwel onmogelijk geworden.

Petitie

Laat ook uw stem horen en teken de petitie, ruim 10.000 mensen gingen U al voor.