Weinig schade ACS door zware storm

De storm van 18 januari heeft ook de Aero Club Salland getroffen, maar gelukkig is de schade erg beperkt gebleven. Slechts een deur van een schuurtje is weggewaaid. Ook de caravans en bomen op de camping staan nog allemaal. Wel heeft de storm twee prive-aanhangers getroffen.

Een van deze aanhangers was gelukkig leeg en heeft nu alleen een wat lichte deuken. In de andere aanhanger zat nog wel een vliegtuig, een Ka-6br. Deze aanhanger is volledig omgewaaid, maar het mag een klein wonder heten dat het vliegtuig nauwlijks schade heeft opgelopen!

Rechtopzetten van de Ka-6br aanhanger na de storm van 18 januari 2007

Ka-6br aanhanger wordt weer rechtop gezet