Nette 4e plek voor ACS op Junioren 2018!

Na een spannende laatste dag, legt ACS-er Rick Meesters in een veld met 20 deelnemers beslag op een hele nette 4e plek!

Nationale Junioren Wedstrijd

Junioren

De Junioren zijn een legendarische kweekvijver voor Nederlands zweefvliegtalent. Op deze wedstrijd, die al jaren op het zweefvliegveld van Venlo wordt georganiseerd, worden jonge talentvolle zweefvliegers klaargestoomd voor het echte wedstrijd werk.
Onder leiding van ervaring zweefvliegers (scouts) vliegen de jongens en meisjes een aantal opdrachten, die vervolgens beoordeeld worden en besproken om te zien waar verbeterpunten liggen. Op deze manier schroeven ze hun vliegstandaard in korte tijd behoorlijk op.

Uitslagen

Na een 5-tal wedstrijddagen, waarbij o.a. bijna alle deelnemers hun officiële 300 km konden claimen, kan de eindstand worden opgemaakt:
Resultaten op Soaring Spot

Sponsor van Aero Club Salland: YourPress Media