iFly 2.0

iFly! 2.0 is een vernieuwde, nu 2-jarige regeling van de KNVvL in samenwerking met EPST (European Pilot Selection and Training). De regeling bestaat om nieuwe, jonge, zweefvliegers te werven en ze financieel tegemoet te komen in de kosten van de sport.

Naast het bovenstaande wil de KNVvL deelnemers kennis laten maken met een mogelijke carrière in de luchtvaartsector, bijvoorbeeld als piloot of technicus, of één van de andere mogelijkheden in deze dynamische en veelzijdige bedrijfstak. Er is nu gekozen voor een 2-jarige regeling omdat je in 2 jaar in principe een eind gevorderd kunt zijn naar een brevet; daarmee is een stevige basis gelegd voor een zweefvlieg loopbaan.
Meldt je aan bij de Aero Club Salland (of een andere zweefvliegclub in jouw buurt) als lid en kandidaat iFly!-er!

Klik de link voor meer informatie over de iFly 2.0 regeling

De sluitingsdatum voor seizoen 2019 is 15 december 2018