Drukte op de startplaats

Dat het mooi weer gaat worden blijkt uit de enorme activiteit op de startplaats. Niet alleen de opleidingskisten zijn uitgepakt, maar ook alle prestatievliegtuigen van de club zijn volledig bezet. Daarnaast zijn er nog vele prive-vliegers die hun vliegtuig hebben gemonteerd. Zo rond half twaalf ontstaan de eerste mooie bloemkoolwolken (cumulus) en direct ontstaat er aandrang om alle vliegtuigen in de startrij te schuiven.

Na montage snel naar de startrij!

De eerste cumulus staan al boven de Lemelerberg en voor zo ver het oog reikt zien we alleen maar prachtig zweefvliegweer. De vliegtuigen krijgen hun dagelijkse inspectie, waarna de vliegcomputers nog snel geprogrammeerd. Starten!

Triple Yankee

De geplande opdracht gaat gevlogen worden met de Tripple Yankee. De ASW20wl van Hans den Besten en Martin Grim.

Triple Yankee -- PH-1316