Vlucht boeken

Wil je langs komen om een zweefvliegvlucht mee te maken dan moet je van tevoren eerst even een afspraak maken door te bellen naar de Aero Club Salland.

Op dat moment kunnen we goed inschatten hoeveel vluchten we die dag ongeveer kunnen maken, en welk tijdstip het beste uitkomt.

Afspraak voor een introductiedag

Een introductiedag moet vooraf afgesproken worden. Bel de Aero Club Salland (0572-371543) voor een afspraak en zorg dat je op de afgesproken dag vóór 09:30 uur in onze kantine bent. De waardebon voor een introductiedag kun je in de kantine kopen of via onze web winkel en blijft zelfs een jaar geldig. Mocht het weer omslaan en heb je nog niet alle drie vluchten gemaakt, dan kun je ze later alsnog maken. Mocht het die dag pijpenstelen regenen, dan verzetten we gewoon je hele afspraak.

Motorzwever

Wil je liever met onze motorzwever op pad, dan kan dat uiteraard ook. Het grote voordeel van de motorzwever is dat er geen thermiek nodig is en de vlucht gegarandeerd de geboekte tijd duurt. We bieden motorzwevervluchten aan van een kwartier tot maar liefst een heel uur. Deze vluchten kun je rechtstreeks bestellen in onze webwinkel.

Ook een combinatie van zweven en motorzweven is mogelijk. Op die manier kun je eens kijken welke manier van vliegen je het beste bevalt.