Zweefvliegcombinatie

Zweven en motorzweven

Zweefvliegen is een fantastische belevenis, van start tot landing, en dat wil je vast zelf ook eens meemaken! En al snel zal blijken dat één start niet genoeg is! Bij de Aero Club Salland kan je dus ook een zweefvliegcombi meemaken: je vliegt dan mee met ervaren piloten in een zweefvliegtuig én in een motorzweefvliegtuig!

Introductiecombi al voor 90 euro

Het hele vliegseizoen door, van half april tot begin oktober, kun je elke dag terecht bij Aero Club Salland om mee te vliegen in een tweezitter en vanaf het eerste weekend in maart tot het laatste weekend in oktober ook nog tijdens de weekenden. Je bent dan de passagier van een ervaren zweefvlieger, die je voor, tijdens en na de vlucht het nodige vertelt over het zweefvliegtuig en de motorzwever, het vliegen en de mooie omgeving. Na afloop krijg je een doopvluchtcertificaat als herinnering.

Hoe lang duurt een vlucht

Een zweefvlucht duurt ongeveer 8 tot maximaal 15 minuten. Dit hangt af van het weer en de drukte. De vlucht met ons motorzweefvliegtuig zal 15 minuten duren!

Bel de Aero Club Salland (0572-371543) om te reserveren (vanaf 10:00 uur). Door de grote populairiteit van het zweefvliegen moet helaas rekening gehouden worden met enige wachttijd.

Zelf doen of cadeau geven?

Zo'n start is natuurlijk ook een originele — noem het maar spectaculaire — cadeautip! In de kantine van Aero Club Salland zijn waardebonnen verkrijgbaar, die recht geven op de zweefvliegcombinatie. Een waardebon blijft 12 maanden geldig. Je kan via onze webwinkel direct een waardebon kopen!

Iets meer of minder?

Is een zweefvliegcombi misschien iets te veel van goede, maak dan alleen een zweefvliegstart! Of wil je misschien juist meer vliegen, probeer dan eens een introductiedag of ga misschien zelfs een hele week vliegen!