Webwinkel

Zelf (mee) vliegen of verrassend cadeau geven?

Dat kan! Bij de ACS kan je gewoon eens een startje maken of zelfs zelf een klein beetje leren het vliegtuig te besturen. Een zweefvlucht of een introductiedag zweefvliegen is ook een leuk cadeau voor vader- of moederdag, een gehaald examen of een verjaardag.

Bestellen

Via onze webwinkel kan je direct een zweefvlucht of een introductiedag zweefvliegen bestellen, waarna je ook direct de bijbehorende vliegbon kan uitprinten!

iDEAL

Betaling gaat via iDeal. Na betaling ontvang je een mail met je ordernummer en een verwijzing naar een pagina met de vliegbon. Wegens de drukte kan je alleen van maandag tot en met vrijdag op afspraak komen vliegen. Bel de Aero Club Salland (0572-371543) voor een afspraak (vanaf 10:00 uur) of om te informeren of wanneer er ruimte is. Voor introductiedagen dien je echt ver vooraf een afspraak te maken.