Leer zweefvliegen in je vakantie!

Leer zweefvliegen al vanaf 335 euro

Bij de Aero Club Salland kan je in je vakantie leren zweefvliegen! Als aspirant-lid kan je dan kennis maken met het zweefvliegen, zonder direct het hele jaar lid te zijn. Je krijgt dan een basisopleiding waarmee je de eerste beginselen van het zweefvliegen onder de knie krijgt. Afhankelijk van je leeftijd, je 'vlieggevoel' en het weer kun je aan het eind van de opleiding het zweefvliegtuig grotendeels zelfstandig besturen. Je zult nog niet alleen mogen vliegen, maar je bent al een eind op weg!

5 of 10 dagen? 15 of 30 vluchten?

Je kunt een 'aspirant lidmaatschap' van een week, maandag tot en met vrijdag, met 15 starts of een 'aspirant-lidmaatschap' van twee weken met 30 starts nemen. Na 15 vluchten ben je, afhankelijk van je aanleg, in staat om het vliegtuig te starten veilig te besturen en misschien ook al een beetje te landen! Dit gebeurt natuurlijk nog wel met wat met wat mondelinge aanwijzingen, maar je doet het dan wel zelf. Na 30 vluchten kan je waarschijnlijk het zweefvliegtuig ook nog zelf landen!

Weinig tijd?

Naast de “standaard”cursus bieden we twee speciale varianten aan. Voor mensen met weinig tijd bieden we een versnelde cursus aan met behulp van de motorzwever. Je zal dan de beginselen van het zweefvliegen leren op een motorzweefvliegtuig, waardoor je aanzienlijk sneller het vliegen leert.

Aanmelden

Wil je je aanmelden als aspirantlid voor een fantastische zweefvliegvakantie bij de Aero Club Salland dan kan dat natuurlijk! Gebruik het onderstaande aanmeldingsformulier en stuur dit naar het adres dat aan het einde van het formulier vermeld is.

Wat kost zo'n zweefvliegvakantie?

De tarieven vind je op onze tarievenpagina. De prijzen zijn inclusief instructie en het gebruik van de zweefvliegtuigen.

Lid worden na aspirantlidmaatschap

Aspirant leden kunnen al overstappen naar het volwaardig lidmaatschap in het jaar waarin zij aspirantlid zijn. Zij hoeven hiervoor niet te wachten tot het volgende seizoen. Voor overstappers is een gunstige verrekenregeling aanwezig, zodat zij in hetzelfde seizoen nog meer kunnen vliegen. Deze regeling luidt:

Kom je elke dag of wil je kamperen?

Is de afstand naar Lemelerveld voor jou te groot om elke dag op en neer te rijden, dan kun je kamperen op onze eigen camping naast het clubhuis en de hangaar. Tegen een kleine vergoeding kun je er terecht met tent, caravan of camper. In onze kantine worden maaltijden geserveerd (voor alle vliegers en gasten, niet alleen voor kampeerders). Met een aspirantlidmaatschap heb je het hele lopende seizoen recht om - tegen vergoeding - extra vluchten te maken buiten je basisopleiding. Zo kun je heel vrijblijvend kennismaken met een boeiende sport!

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen over het aspirantlidmaatschap of een zweefvliegvakantie bij de Aero Club Salland, dan kan je dit aanvragen door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Ook kan je natuurlijk even bellen met ons clubhuis 0572-371543 of buiten het vliegseizoen met Seine Ruiterkamp op 06-23139151.

Vraag of opmerking over de zweefvliegvakantie