Speciaal scholierenlidmaatschap!

De Aero Club Salland heeft een unieke aanbieding voor scholieren van 14 tot en met 18 jaar: het eerste jaar zweefvliegen voor slechts € 540,- per jaar, eventueel te betalen in 12 termijnen van € 45,00. Hiervoor krijg je praktijk én theorielessen, zodat je voor het eind van dit jaar in je eentje een zweefvliegtuig kunt besturen! Tenminste, als je een beetje aanleg en gevoel voor vliegen hebt natuurlijk...

Jeugd bij de ACS

Dit aanbod is inclusief de juniorencontributie bij de Aero Club Salland en 50 instructiestarts. Het KNVvL-lidmaatschap met de aansprakelijkheidsverzekering en de zweefvliegmedische keuring dien je zelf nog te regelen. Het KNVvL-lidmaatschap vraag je aan bij de KNVvL en een Sport Medisch Adviescentrum in de buurt kan je vinden op deze site.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het scholierenlidmaatschap van de Aero Club Salland dan kan dat natuurlijk! Gebruik het onderstaande aanmeldingsformulier en stuur dit naar het adres dat aan het einde van het formulier vermeld is.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen over het speciale scholierenaanbod van de Aero Club Salland, dan kan je dit aanvragen door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Ook kan je natuurlijk even bellen met ons clubhuis: 0572-371543.

Vraag of opmerking over het scholierenlidmaatschap