Theorieopleiding

Naar de schoolbanken

Iedere winter geeft de Aero Club Salland een theorieopleiding voor het Glider Pilot License (GPL). Deze opleiding wordt gegeven in ons clubhuis door instructeurs van de ACS zelf. In ongeveer 7 zondagen wordt alle stof voor het theorie-examen behandeld. De volgende onderdelen komen dan aan de orde:

Theorie-examen

Bij de Aero Club Salland kan ook het theorie-examen afgelegd worden. Aan het einde van de winter volgen eerst schriftelijk examens, waarna later nog een mondeling kan volgen. Het vak navigatie wordt altijd alleen mondeling afgenomen. Na het behalen van verschillende onderdelen krijg je een theoriecertificaat die vier jaar geldig is.

Informatie aanvragen

Heb je nog vragen over de theorie-opleiding bij de Aero Club Salland, dan kan je dit aanvragen door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Ook kan je natuurlijk even bellen met ons clubhuis: 0572-371543.

Vraag of opmerking over de theorieopleiding