Tien-dagenkaart

Kan je simpelweg geen hele week vrij maken maar wil je wel graag leren vliegen? Dan is de tien-dagenkaart wellicht iets voor jou. Net als ieder ander aspirant-lid maak je ongeveer drie starts per dag, alleen nu verspreid over tien losse dagen. In overleg kan je die dagen zelf plannen. Je kan dus bijvoorbeeld één dag per week vliegen of bijvoorbeeld om de week op maandag en dinsdag. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat je dertig starts maakt verspreid over deze tien dagen.

Meer weten?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een tien-dagen-kaart neem dan contact op, dan maken we in overleg afspraken op maat. Je kan hiervoor het onderstaande formulier gebruiken. Ook kan je natuurlijk even bellen met ons clubhuis: 0572-371543.

Vraag of opmerking over de tien-dagenkaart