Zweefvliegen als hobby

Zweefvliegen is een geweldige hobby die je op elk gewenst niveau beoefend kan worden. Wil je iedere week lange vluchten maken of wil je gewoon eens per maand wat vrienden rond vliegen? Wil je aan wedstrijden mee doen of juist met 'old timers' vliegen? Alles kan.

Even helemaal weg

Een dag zweefvliegen is een dag er even tussen uit, genieten van de rust op het vliegveld en het uitzicht over het land. Maar een dag vliegen kan ook het spectakel geven van lange afstandsvlucht of van een mooie looping.

Vakantie

Zweefvliegen is een geweldige vakantiebesteding. Zo kan je ontspannend toch actief bezig zijn, genietend van het mooie weer, het uitzicht en veel gezelligheid. Zweefvliegvakanties kunnen in Nederland, maar ook houden vele verenigingen zomerkampen in bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland of Zwitserland.