Ons clubhuis

Ons clubhuis is van half april tot en met september zeven dagen per week open voor iedereen en al vanaf begin maart tot eind oktober in de weekenden. Je kunt er terecht wanneer je komt (mee)vliegen, maar je bent ook van harte welkom, als je gewoon eens wilt komen kijken of voor een kop koffie of een drankje.

Terras

Vanaf het terras kun je de zweefvliegtuigen ook prachtig volgen. Als je ze op het veld van dichtbij wilt bekijken, moet je even in het restaurant / ons clubgebouw vragen welke route je moet volgen. Als je helemaal enthousiast geworden bent, kun je binnen altijd even vragen of er genoeg ruimte is om nog mee te vliegen en natuurlijk kun je altijd een toelichting krijgen over de andere mogelijkheden.

Het terras bij ons clubhuis - "Kijk! Er gaat er weer een omhoog!"

Wintersetting

Van november tot begin maart gaan wij over in de "wintersetting". Officieel zijn wij in die periode niet geopend. Telefonisch zijn wij dan natuurlijk wel bereikbaar en via deze website kun je ook altijd informatie aanvragen.

De leden verrichten in de winter bij toerbeurt in de weekenden en een aantal leden zelfs ook zeer regelmatig op doordeweekse dagen onderhoud aan de vliegtuigen, het rollend materieel, het terrein en de gebouwen om alles weer tip-top in orde te maken voor het nieuwe vliegseizoen. Als je wilt weten hoe dat in zijn werk gaat, kun je altijd even een kijkje komen nemen.